Nettsider

Få ferdige nettsider som du selv kan vedlikeholde i fremtiden.

WordPress er en enkel plattform som gjør at du selv kan administrere nettsidene i etterkant. Du betaler kun for bygging av siden. Deretter er det kun årlig avgift på domene og webhotell. Inkludert er enkel opplæring i hvordan du selv endrer tekster.

Liten Webpakke:

Med liten webpakke får du basisen du trenger til den nettside. Vi setter opp webhotell, epost og domene for deg. I tillegg installerer vi wordpress og gir deg ett design tilpasset ditt firma og hva du representerer. Vi får informasjon fra deg om hva du ønsker på nettsiden slik at vi gjør alt klart. Eneste du må gjøre er å sette inn tekst og bilder. I etterkant kan du om du ønsker hyre oss til å lage hele produktet mot tillegg i prisen per time.

Medium webpakke:

Dette er for deg som har all tekst og bilder, men er relativt grønn på oppsett av nettsider. Vi gjør alt i liten pakke. I tillegg kan du sende oss tekst og bilder, som vi da legger inn på nettsiden der det hører hjemme. I tillegg setter vi opp både kontaktskjemaer og forsiden slik at det blir en profesjonell nettside. Dette er pakken for deg som vil ha alt ferdig kjapt. Med denne pakken får du også 3 mnd support via epost, hvor vi ordner det du trenger på nettsiden.

Stor webpakke: 

Den perfekte nettpakken. Her gjør vi alt for deg. Har du ikke tekst så fikser vi det. Mangler du generelle bilder så ordner vi det for deg også. I får du velge mellom flere design slik at du kan få akkurat det du ønsker. Ønsker du flere språk, klargjør vi dette med gratis oversetting mellom norsk og engelsk.  Du får så mange kontaktskjemaer du vil, kobling til Facebook Paga og Google+. Har du ingen av de nevnte så setter vi dette opp for deg. I tillegg vil publikum kunne se hva som skjer på Facebook Pagen din, samt dele innlegg du har på nettsiden.

Hosting- og domene-support
Gjennom vår samarbeidspartner kan vi tilby gode priser på hosting av nettsider. Dette er en stabil leverandør, samt de har gode priser. Vi tar ingen mellomlegg for kunder som kjøper tjenester av oss.

WordPress
WordPress er en enkel måte å sette opp en nettside på. Dette benytter vi for at du som bruker skal kunne enkelt redigere i etterkant. Både WordPress og Joomla er nesten like enkelt å bruke som programmer i Office-pakken. Om dette ikke er noe du ønsker bruke tid på selv, tilbyr vi også tjenester som innholdsleverandør.

SEO/Innholds-støtte
Mange firmaer ønsker fokusere på det de kan best, nemlig å selge sitt produkt. Derfor kan både redaksjonelt arbeid og det å få nettsiden tilgjengelig være en jobb vi kan gjøre for deg. Vi tilbyr enkel optimalisering, samt langvarige avtaler.

Enkel logo-design
Om du ikke har egen logo, kan vi enkelt lage dette for deg. Prisen avhenger av hvor unik du ønsker at din logo skal være. Jo mere blikkfang, jo lettere er det.

Fotografering/Video
Vi har samarbeidspartnere innen både fotografering og video. Det beste for et firma er å ha gode bilder av sine produkter på nettsiden sin. Da holder det ikke med mobilbilder. Gjennom våre samarbeidspartnere får du profesjonelle bilder som du kan bruke både på nett og på reklamematriell.

Redaksjonelt arbeid
Vi har også mulighet til å tilby deg redaksjonelt arbeid. Da går vi inn som webmaster på dine nettsider. Så når vi føler du har noe du bør legge ut, eller du vil ha noe selv, så er vi en telefon/SMS unna. Da legger vi ut en utfyllende tekst som er ment å skape engasjement.

Sosiale medier
Mange firmaer kan nyte godt av å være tilgjengelig på sosiale medier. På både Facebook og Instagram, kan det være en god ide å være aktiv. La oss gjøre jobben for deg?