Om Clear Design

Clear Design bistår firmaer og private med alt innen nettsider, rådgivning og musikk. Har du ett slikt behov, gjør vi det vi kan for å oppfylle det.

Når man eier en restaurant, bar eller nattklubb, så er det lett at man blir helt blind i forhold til sitt sted. Gjennom tid har man sett eiere ta ulogiske valg basert på drømmen man har for sitt sted. Men dessverre er det ikke alltid drømmen har rot i virkeligheten. Noe av det vi gjør er å gå inn for å sørge for at eier får se realiteten av hva man driver med.

Gjennom å se på regnskaper, observere i driften samt aktivt kontrollere kvalitet på hva som leveres, vil man kunne få ett totalbilde av hva potensialet til stedet som drives.

Eksempel: En eier er opptatt av at gjennom god service får man gjester. Derfor har man flere på jobb. Eieren ser ikke på kostnad vs inntekt. Når du da bruker mer penger enn du tjener, er det vår oppgave å bevise dette for eieren, slik at han våkner. Det er ikke alltid eieren hører på oss. Men om en eier ikke vil tro på tallene som han selv har skapt, så er det lite vi kan gjøre. Men vi kan vertfall opplyse deg om hva som er feil. Så er det opp til eieren å gjøre noe med det.